Over mij

Welkom en wat leuk dat je mijn blog bezoekt!

Mijn naam is Esther, bouwjaar 1972, getrouwd, moeder van 3 jongens ('05, '07, '09) en sinds 2011 een stay-at-home-mom zoals ze dat noemen. Halverwege 2015 heb ik pas het haken ontdekt (veel te laat maar ja....) en het mezelf middels video's op Youtube en maar gewoon beginnen geleerd. Inmiddels gaat er geen dag voorbij dat ik niet eventjes lekker aan de haak ben. 

Eind 2016 heb ik ook m'n eigen webwinkeltje geopend en daar ben ik op een leuke manier druk mee, naast mijn baan als kok, taxi-chauffeur, huiswerkbegeleidster, boodschappenservice, kamermeisje, strijkservice, wasserette-medewerkster, voetbaltrainster, luizenmoeder, klasse-ouder, secretaris van de buurtvereniging en niet te vergeten moeder-de-vrouw. Haken doe ik tussendoor en 's avonds gezellig op de bank. 

In dit blog laat ik zien waar ik zoal mee bezig ben op haakgebied en dat is heel uiteenlopend! 

Pinterest, Facebook, Instagram en Google zijn m'n beste vrienden als het gaat om inspiratie opdoen en inmiddels heb ik 2 3 dikke ordners vol met patronen en ideeën, meer dan ik ooit in m'n leven af ga krijgen!

Meestal ben ik wel met verschillende projecten tegelijk bezig, zowel grote als kleine. Dat vind ik leuk, hou wel van een beetje afwisseling! Haken is voor mij echt ontspannen en ik vind het mooi dat je met een simpele draad en een haaknaald in no-time iets moois tevoorschijn kunt toveren! 

Veel leesplezier en hou je haaks! 

PS: leuk als je een reactie achterlaat als je een blog hebt gelezen, ik zal ook zeker op jou blog komen neuzen!

PSPS: ik heb ook een Facebook pagina, waar je me kunt volgen.

PSPSPS: mijn Instagram-account vind je hier


Geen opmerkingen :

Een reactie posten